maanantai 26. marraskuuta 2012


27.10

Kun taudit oli lopulta selätetty, oli aika lähteä juhlimaan Minnan 25- vuotis synttäreitä October Festeille. Sitä oltiin suunniteltu jo pitkään. Oltiin hankittu Minnalle ”selviytymispakkaus” synttärilahjaksi. Ostettiin siis laukku, jonka sisälle kerättiin erinäisiä tarvikkeita, niitä tässä nyt erikseen mainitsematta ;)

Edellisiltana oltiin jo osaksi valmisteltu synttäreitä, tekemällä valmiiksi ruokia. Aamulla kun silmät saatiin auki, niin jatkettiin vielä valmisteluja. Kati piti puolestaan huolen siitä, ettei päivänsankari liikahda huoneesta mihinkään ennen kuin saa luvan.

Kun kaikki oli valmista, mentiin koko porukalla Minnan ja Katin huoneeseen ja laulettiin Minnalle synttärilaulu. Sen jälkeen ojennettiin sankarille rakkaudella ja huolella paketoitu paketti, josta kuva alapuolella :D Kyllä oli porukalla hauskaa, kun Minna yritti selvittää paketin auki. Mieluinenkin taisi lahja olla, kun sisältä paljastui jos jonkin näköistä tavaraa.



Sitten katettiin pöytä ulos ja päivänsankari istutettiin omaan tuoliinsa. Samalla kun sankari söi ja joi itsensä mansikoista, kermavaahdosta, skumpasta ja suolaisista purtavista kylläiseksi, teki Laura hänelle jalkahoidon.
Kun kaikki oli syöneet hyvin, oli aika alkaa laittautumaan October festejä varten. Sinne kuitenkin lähdettiin jo hyvissä ajoin iltapäivällä. Festari alue oli aika pieni, kokonaisuudessaan kolme isoa telttaa oli koko alueella. Yllätyksenä tuli kuitenkin se, kuinka paljon valkoihoisia siellä oli. Ei kovin montaa tummaa ihmistä alueelta löytynyt. Niin no olihan se tietysti saksalaisten juhla ylipäätään. Talon pojat olivat jo aiemmin menneet festeille omalla porukallaan. Nautittiin siellä hyvällä porukalla cocktaileja, olutta ja siideriä.


Nähtiin siinä illan aikana Miken ja Lauran painimatsi ja Miken pöydällä tanssiminen. Taisipa siinä painimatsin yhteydessä joku lehtikuvaajakin räpsästä ”ottelijoista” muutaman kuvan.

Oltiin alueella siis 15-01 saakka, jonka jälkeen osa porukasta lähti kotiin ja osa lähti vielä jatkamaan Vibeen.  Lauran kanssa kun aamuyöstä ennen auringon nousua kömmittiin kotiin, niin saatiin melkoiset sätkyt, kun huoneen ovi oli otettu kokonaan pois paikoiltaan. Säikähdettiin jo, että nyt on taloon murtauduttu ja viety meidän kaikki elektroniikka ja rahat, kun aiemmin päivällä toiselle talolle oli murtauduttu ja viety kaikki norjalaisten arvoesineet. No ei meidän talolle kuitenkaan kukaan sen kummempi ollu murtautunu, kuin talon miehet. Huoneen ovea ei oltu saatu avaimella auki, joten olivat yrittäneet vaikka mitä konsteja, että päästään huoneeseen sisälle. Lopulta Mike oli tullut wc:n ikkunan kaltereiden välistä sisään ja oli ottanut oven pois saranoiltaan. Siinä samassa rytäkässä oli sitten vielä murtanut kylkiluunsakin. Kaikki tämä meidän vuoksi J
Siinä sitten muutama tunti saatiin nukuttua, ennen kun muu porukka jo alkoi herätä ja kun ovea ei huoneessa ollut, niin kaikki äänethän tietysti kuului huoneeseen turhankin hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti